Een kerstcadeau uitzoeken voor een wandelaar moeilijk? Welnee. Daar kun je echt alle kanten mee op. Kijk eens naar inspirerende wandelboeken, praktische kledingstukken, wandel gadgets of andere lichtgewicht cadeautjes. Een kerst cadeau voor de buitenmens is juist heel gemakkelijk. Ik heb al een kleine selectie voor je gemaakt en 10 leuke kerstcadeaus voor wandelaars op een rijtje gezet.

Kerstcadeaus voor wandelaars:

1)

kerstcadeaus voor wandelaars Tim Voors

€ 21,99

Boek: Noorderlichtlopers

Van: Tim Voors

Een gloednieuw boek van Tim Voors. Na de succesvolle boeken Alleen en Niet Alleen over zijn wandeltochten over de PCT en de Te Araroa, kunnen we nu met hem meewandelen over de Kungsledentrail. Daar doe je iedereen die van wandelen houdt een groot plezier mee.

2)

Gehwol voetencreme

€ 10,95

Gehwol voetencreme

Om je voeten in goede conditie te krijgen en te houden is bescherming en verzorging belangrijk. Gehwol heeft hierin zijn sporen verdiend. Deze voetencreme is een beproefd middel ter voorkoming van blaarvorming. De Gehwol Voetcrème versterkt, voedt en verzorgt de huid. Elke wandelaar kent het.

3)

kerstcadeaus voor wandelaars - Het Rogelli Mapleton Reflectievest

€ 7,95

Het Rogelli Mapleton Reflectievest

Het is onverantwoord om zonder reflectie ‘s avonds te wandelen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Het hoeft niet duur te zijn. Het Rogelli Mapleton vest is een reflecterend vest dat ervoor zorgt dat je goed zichtbaar bent in het donker. Het vest is gemaakt van polyester en mesh en is voorzien van diverse reflecterende strips.

4)

Alleen op avontuur

€ 17,95

Boek: ALLEEN OP AVONTUUR

Alles over wandelen in je eentje

Auteur: Lidewey van Noord

Veel vrouwen vinden het toch wat angstig om alleen te wandelen. Dat vond Lidewey ook, maar toch deed ze het! Wat als ik een been breek, of verdwaal? Hoe ga ik om met die drie dikke stieren in dat weiland waar ik doorheen moet? En wat nou als er achter die kastanjeboom een enge man verscholen zit? Het plezier won het keer op keer van de vrees en daarom schreef ze dit handboek voor de solowandelaar. Met alles over waarom een mens alleen op pad zou moeten gaan en heel veel tips voor veilig wandelen in je eentje en het bezweren van allerhande angsten. Een aanrader!

5)

Kompas met clip

€ 5,99

Kompas met clip

We wandelen met gidsen, kaarten en apps, maar het blijft handig om een kompas bij je te hebben. Zeker deze leuke clip. Ontworpen voor wandelaars die zich willen oriënteren. Het is een klein kompas dat je gemakkelijk meeneemt en overal aan kunt bevestigen!

6)

Nikwax

€24,95

€17,50

Nikwax Tech Wash & Direct Wash-in Twin Pack

Wasmiddel en impregnatie

Een lootje getrokken van een wandelaar? Verras hem of haar dan met dit praktische cadeau. Wandelkleding wordt weer lekker fris en schoon, maar ook opnieuw ademend en waterafstotend met deze producten van Nikwax.

7)

molly socks

€ 16,95

Molly Socks – Wandelsokken

“No drama your walking with a lama” met zo’n leuke tekst en lama op je sokken gaat het wandelen natuurlijk helemaal vanzelf! Deze sokken zijn gemaakt van bamboe en daardoor de perfecte wandelsokken. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Zoek de mooiste kleurtjes maar uit.

8)

€ 4,95

Happy Soaps Reisblik Bodybar

Weg met de plastic flessen (die je toch ook niet door de douane krijgt in je handbagage) en stap over op een bodybar of een shampoobar. Met dit reisblikje van HappySoaps neem je het gemakkelijk mee op reis. Tip: laat de bar eerst drogen voordat je deze in het blikje plaatst. Hierdoor plakt de bar niet aan de bodem en kan je hem de volgende keer er makkelijk uit pakken.

9)

Thermoshirt Keepdry 500 met lange mouwen volwassenen wit

€ 17,99

Thermoshirt Keepdry 500 met lange mouwen volwassenen wit

Bij Decathlon vind je basis-wandelkleding, dat net even goedkoper is, maar prima voldoet. Dit shirt is ontworpen voor sporters die 2 a 3 keer per week trainen en wedstrijden spelen bij fris en koud weer, maar ook heel geschikt om als eerste laag onder je wandelkleding aan te trekken. Houd je warm en droog. Dankzij de pasvorm wordt transpiratie afgevoerd en je lichaamswarmte vastgehouden. De stof droogt razendsnel, voor een duurzaam ademend vermogen. Ook met korte mouw. In verschillende kleuren.

10)

garmin

€ 219,98

Garmin Vivoactive 4 GPS-horloge Health Smartwatch

Ben je op zoek naar een echt mooi kerstcadeau en wil je ook wat meer uitgeven. Met dit GPS horloge doe je een wandelaar een groot plezier. Ik beveel hem van harte aan. Niet te ingewikkeld, maar toch alle functies waarmee jij je sportieve activiteiten en je gezondheid kunt monitoren.

flavicon wandelvrouw

⇒ Dit blog is voor het eerst gepubliceerd in december 2021 en bijgewerkt in december 2022.

⇒ Dit blog bevat affiliate links. Mocht je overwegen om iets aan te schaffen, dan zou het tof zijn om het via de link in dit blog te doen. Ik ontvang dan een klein percentage van je aankoop en het kost jou niets extra’s. Wordt het voor mij ook een beetje extra kerst. 😜