Wandelambassadeur van Overijssel 2018

Eindelijk kan het hoge woord er uit: Ik word wandelambassadeur van Overijssel 2018. Wat een eretitel! En wat lijkt het me ontzettend leuk om te doen. Juist het diverse en de veelzijdigheid van Overijssel trekt me ontzettend aan. Ik heb er afgelopen jaren al een paar mooie wandeltochten gemaakt en ik zie er erg naar uit om de provincie nog verder te ontdekken. Leuk zo’n jaar met de focus op Overijssel.

Overijssel ontdekken

Voor Visit Oost ga ik het komende jaar een aantal mooie tochten door het Overijsselse land maken en mag ik een paar wandelweekenden genieten van alles wat Overijssel te bieden heeft. Ik ben al stiekem een wil-ik-doen-lijstje aan het maken, maar ik wil me ook vooral laten verrassen, en de ook de wat minder bekende wandelpaden aandacht geven.

Heb jij tips?

Kom maar op met je suggesties. Weet jij zo’n prachtig wandelpad dat echt wel wat meer aandacht verdient. Of heb jij dé tip voor een gezellig wandelweekendje weg. Laat het me weten. Onder aan deze pagina kun je een reactie achterlaten.

In Overijssel: 

  • Chambres d'Hôtes, Gîtes & Mini Camping Les Deux Frères
  • Camping La Bucherie

Zoals je aan de foto’s kunt zien wandelde ik al eerder in Overijssel. Ik schreef daar deze blogs over:

♦  De Hanzetocht van Zwolle naar Kampen

♦  Salland, dé plek voor een heerlijk wandelweekend

♦  De Sallandse Zandloper; van oost naar west genieten