In Overijssel zijn super leuke dingen te doen. Ik heb er een aantal voor je uitgezocht die ergens een relatie met wandelen hebben. Want zeg nou zelf, actief bezig zijn is toch het aller fijnste.

Mijn persoonlijke favoriet:

Walking Dinner

cuisine - heerlijke maaltijdWat is nu leuker dan een stad te ontdekken door met een self guided wandeling van restaurant naar restaurant te lopen en in elk restaurant 1 gang (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) te krijgen? Bij elke gang is een glas wijn, of ander drankje inbegrepen. De wandelroutes zijn met zorg samengesteld en voeren je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Echt top! Dit leuke ‘Walking Dinner’ kun je in de provincie Overijssel in Enschede doen.

Kijk voor meer info op de website van Walking Dinner


Overuit.nl, een handige uitjes-agenda

Ben je op zoek naar een leuke streekmarkt, braderie, tentoonstelling of ander evenement? Overijssel heeft een handige website die je laat zien wat er allemaal te doen is. Je kunt zelfs wandel- en fietsevenementen er uit selecteren.

Kijk voor meer info op de website van OverUit


WhatsApp Moordtocht in diverse steden

kaartlezenSpeel dit leuke spel in Enschede, Kampen, Zwolle of Deventer. Er is een moord gepleegd en de vraag is of jij die met jouw collega’s, vrienden of familieleden kunt oplossen. Jullie gaan met behulp van foto’s en een kaart van de stad op zoek naar aanwijzingen. Via WhatApp heb je contact met de instructeur. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Kijk voor meer info op de website van Walking Dinner


Deventer op Stelten

Save the date: 7 tot en met 9 juli 2019 vindt het Deventer outdoor theaterfestival Deventer op Stelten plaats. Het centrum van de prachtige binnenstad staat bol van de voorstellingen waarvan jong en oud kunnen genieten. Ieder jaar wordt Deventer op Stelten door bijna 150.000 mensen bezocht, hiermee behoort het tot de grootste culturele festivals van Nederland. Daar komt nog eens bij dat de meeste voorstellingen gewoon gratis te bezoeken zijn. Kom alles te weten over Deventer op Stelten 2019 waaronder informatie over de festivaltijden, programma en locaties, bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden.

Kijk voor meer info op de website van festipedia of de website van theaterfestival.info


Meer in Overijssel:

Naar Special: Wandelen in Overijssel