Dat ik het gros van de wandelkleding maar grauw en saai vind, daar schrijf ik graag over en daar kan ik ook helemaal los op gaan. Want zeg nou zelf: die afschuwelijk zittende kaki afritsbroeken, daar wil je toch niet dood in gevonden worden. Maar nu kreeg ik een leuke tip om het eens helemaal anders aan te pakken. Die tip wil ik je niet onthouden: Kijk eens verder dan de gebruikelijke outdoor spullen, bijvoorbeeld naar bedrijfskleding. Daar begrijpen ze het. Goede kwaliteit kleding, gemakkelijk in gebruik, onverslijtbaar, goede pasvorm en het ziet er ook nog leuk uit.  Uitstekend te gebruiken om in te wandelen. Wat wil je nog meer? De prijs? Zelfs die valt vaak mee.  

All weatherkleding als wandelkleding

Toen ik de tip kreeg dacht ik eerst dat het een grapje was. Maar ik ben toch maar wat gaan googelen en tot mijn verbazing werd ik helemaal enthousiast. Bijvoorbeeld bij Engelbert Strauss hebben ze super leuke All w