15 rondwandelingen van 10-20 km

bevat 4 stadse tochten

80% zandpad-garantie!

Alweer zo’n mooie wandelgids van Rutger Burgers. Waar hij altijd gidsen maakte samen met anderen, is dit nu zijn eerst solo-wandelgids. Eentje met 80% zandpad-garantie. Kan dat wel in en rond Amsterdam? De maker van de gids garandeert het. Ik ben benieuwd.

Vijftien Trage Tochten binnen een half uur van hartje Amsterdam, dat is waar het in deze wandelgids om draait. Met zandpadgarantie, al moet je dat in Holland polderland een beetje figuurlijk nemen. Belangrijk is het onverharde en daar voldoen de routes in deze wandelgids ruimschoots aan, of het nu in Waterland, in de duinen van Kennemerland of op de Gooise landgoederen is. En ook bij de vier Stadse Tochten heb je als wandelaar vrij baan, onverhard waar mogelijk.

Op de openingspagina van elke wandeling in de gids staat een QR-code waarmee je gratis toegang krijgt tot de betreffende wandeling op wandelzoekpagina. Met de viercijferige code uit het boekje kun je daarna gratis de meest actuele routebestanden downloaden. Zo blijft deze gids altijd actueel.

PS.   Je kunt trouwens alle wandelgidsen van Uitgeverij Onregelmatig winnen. Ik schreef er over in deze blogpost: Wandelgidsen met een thema; win ze allemaal