Deze win-actie is afgelopen

Heb je interesse in de wandelgids en wil je hem misschien wel bestellen, kijk dan hier naar de mogelijkheden.

Win de wandelgids

van de Koloniën van Weldadigheid

De Koloniën van Weldadigheid zijn afgelopen week uitgeroepen tot UNESCO werelderfgoed. Dat verdient bijzondere aandacht. Laten we een win-actie doen! Ik heb 3 wandelgidsen ‘Weldadig Wandelen’ om weg te geven. 

Want, hoe leuk is het om langs al die bijzondere plekken te wandelen en kennis te nemen van deze bijzondere geschiedenis. Het is de geschiedenis van Johannes van den Bosch, een generaal met een wereldverbeterende visie, en van de arme paupers die vanaf 1823 vanuit de steden naar Koloniën van Weldadigheid in Nederland en België  werden opgestuurd om daar heropgevoed te worden. Acht wandelroutes brengen je langs de Koloniën van Weldadigheiden de gids geeft je alle info.

In april 2021 was ik op uitnodiging een lang weekend in Drenthe om de Koloniën te bezoeken. Ik maakte daar ook een wandeling in Ommerschans uit de gids Weldadig Wandelen.

Op verschillende locaties kreeg ik de wandelgids cadeau. Ik nam ze graag in ontvangst met het idee ze te verloten onder de lezers van Wandelvrouw.nl. Dat moment is nu gekomen.

Wil jij de wandelgids Weldadig Wandelen winnen?

  1. Laat dan hieronder bij de reacties een berichtje achter.
  2. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief, als je dat nog niet eerder hebt gedaan.

De actie loopt en met zondag 8 augustus. Op maandag 9 augustus krijgen de winnaars bericht via de mail en wordt de uitslag bekend gemaakt via de Facebookpagina van Wandelvrouw.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[contact-form-7 id="84861" title="Nieuwsbrief inschrijving"]