— Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn bekend —

Het wandelgids Noord-Hollandpad is helemaal herzien en in een nieuw jasje gestoken. Alle gegevens zijn weer up-to-date. De gids bevat, naast de uitgebreide beschrijvingen van de 16 etappes, recente foto’s, handige tips voor slaap- en eetgelegenheden en informatie over de geschiedenis van het wandelgebied. Het is een prachtig boekje geworden en dat zeg ik niet alleen omdat er een foto van mij in staat.

Win een gids

Recreatie Noord-Holland stelt 2 gidsen beschikbaar en jij kunt er een winnen.

De herziene uitgave wandelgids Noord-Hollandpad

Het Noord-Hollandpad

Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandeling van 284 kilometer van De Cocksdorp op Texel naar Huizen in het Gooi. De etappes variëren in afstand van 10 tot 26 kilometer. De route voert door het kleurrijke, weidse Noord-Hollandse landschap met haar bloeiende bollenvelden en schilderachtige dorpjes, over dijken, langs sloten en door weilanden, duinen, bossen en heidevelden. Kortom, alles wat Nederland zo mooi maakt. De route is in beide richtingen te lopen en duidelijk gemarkeerd met blauwe en gele pijlen.

Herziene editie wandelgids

De vierde editie van de wandelgids van het Noord-Hollandpad is gemaakt door Uitgeverij Open Kaart in samenwerking met de auteurs Vladimir Mars en Noes Lautier en Recreatie Noord-Holland. De wandelgids ‘Noord-Hollandpad, wandelen van Texel naar het Gooi’ is te koop in de meeste boekhandels. Op de website https://www.noordhollandpad.nl staat de verkoopinformatie en alle routebeschrijvingen van de 16 etappes.

foto gemaakt door Linda Smit

Op weg naar de molen op het Noord-Hollandpad

foto gemaakt door Linda Smit

Hoe kun je winnen?

Wil je in aanmerking komen voor de wandelgids ‘Noord-Hollandpad, wandelen van Texel naar het Gooi’, laat dan hieronder bij de reacties weten waarom jij wilt winnen en geef je op voor de nieuwsbrief. (Als je de nieuwsbrief al krijgt hoeft dat natuurlijk niet nog eens).

In de nieuwsbrief van mei 2024 wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de gidsen zijn.

MIS NIETS! SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF