Zoek & Boek wandelvriendelijke accommodaties in Limburg

Overdag lekker wandelen door de bossen, over het strand, de heuvels, heide, polders of dijken. Waar je ook loopt, ‘s avonds wil je aankomen op een warm adres waar je als wandelaar echt welkom bent.

Ben je op zoek naar een leuke sfeervolle accommodatie van waaruit je heerlijk kunt wandelen in het mooie Limburg, laat je dan hier inspireren. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden. Het zijn wandelvriendelijke adresjes, waar ze weten wat een wandelaar nodig heeft en waar ze je goed kunnen adviseren.

Veel plezier bij je zoektocht naar een fijne B&B, gezellige camping, vakantiepark of mooi hotel.

Wandelvriendelijke accommodaties

Vakantieparken:

Resort Mooi Bemelen: Een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg, middenin het prachtige heuvellandschap bij het rustieke dorpje Bemelen. Een authentiek zuidelijk dorpje dat vooral bekend is vanwege het natuurreservaat De Bemelerberg. Samen met Schiepersberg en Julianagroeve vormen deze reservaten met bijna 200 hectare een prachtige mengelmoes van bloemrijke graslanden, kalkhellingen en hellingbos. Bemelen behoort tot de gemeente Eijsden-Margraten, die in 2015 werd uitgeroepen tot wandelgemeente van het jaar.
De prachtige omgeving is het beste te ontdekken via een wandeling. Zuid-Limburg staat bekend als een absoluut wandelparadijs. Natuurwandelingen, culinaire wandelingen, stadswandelingen of grensoverschijdende wandelingen? In de omgeving van Resort Mooi Bemelen is dit allemaal mogelijk! Tip: maak er een wandelvakantie van. Zuid-Limburg is natuurlijk niet binnen één dag te ontdekken. Verken alle bekende wandelroutes, overnacht bij Resort Mooi Bemelen en beleef een onvergetelijke wandelvakantie in Zuid-Limburg!

landal greenparcs logo

Landal Greenparks heeft zeven vakantieparken in Limburg. Ik was zelf in Landal Greenparks Hoog Vaals en maakte vandaaruit schitterende wandelingen. Bijvoorbeeld de Trage Tocht Holset, die gewoon voor de deur van het vakantiepark begint.

Vakantiehuizen – Appartementen – Villa’s

Natuurhuisjes heeft in Limburg een groot aanbod en dat is niet voor niets. Dit is de provincie waar ik meteen een vakantiegevoel krijg omdat de natuur zo aantrekkelijk is.

Verder in Limburg: