Zoek & Boek Gelderland

Overdag lekker wandelen door de bossen, over het strand, de heuvels, heide, polders of dijken. Waar je ook loopt, ’s avonds wil je aankomen op een warm adres waar je als wandelaar echt welkom bent.

Ben je op zoek naar een leuke sfeervolle accommodatie van waaruit je heerlijk kunt wandelen in Zuid-Holland, laat je dan hier inspireren. Je ontdekt hier logeeradressen waar je als gast veel service, gastvrijheid en persoonlijke aandacht zult vinden. Het zijn wandelvriendelijke adresjes, waar ze weten wat een wandelaar nodig heeft en waar ze je goed kunnen adviseren.

Veel plezier bij je zoektocht naar een fijne B&B, gezellige camping, vakantiepark of mooi hotel.

Wandelvriendelijke accommodaties

Hotels:

zoek en boek Gelderland Hotel de Lochemse berg

Hotel de Lochemse Berg

Een hotel dat eigenlijk een BB is, zo persoonlijk en sfeervol. Het ligt aan de voet van de Lochemse Berg en op 3 kilometer van het stadje Lochem. Een genietplekje voor een heerlijk wandelweekendje weg. Of reserveer alvast voor de Barchemse Vierdaagse. Lees erover in dit blog: Kennis maken met de Barchemse 4daagse

Vakantieparken:

landal greenparcs logo

Wandel door de prachtige natuurgebieden van de Veluwe en sta oog in oog met groot en klein wild.  Je ontdekt Gelderland vanuit één van de 9 parken op en rond de Veluwe.

Ontdek vakantiepark De Lochemse Berg. Het is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek.  Het park grenst direct aan de rivier De Berkel, waar je heerlijk kunt wandelen, picknicken en vissen. Een heerlijke uitvalsbasis voor vele mooie wandelingen in de Achterhoek.

Vakantiehuizen – Appartementen – Villa’s

NOVASOL Vakantiehuizen in Nederland

Verder in Gelderland