Deze winactie is afgelopen

We feliciteren Sophia en Terry met het winnen van deze speciale edition UIXI


Als je vaker mijn blogs leest weet je dat ik enorme fan ben van de UIXI, de plastuit voor vrouwen. Die liefde kwam niet in één keer. Lees mijn review maar: Staand plassen voor vrouwen met UIXI

Maar nu ga ik echt niet meer zonder mijn UIXI op wandeltocht en heb al vele vrouwen deze tip aan de hand mogen doen.

Daarom vind ik het ontzettend leuk dat ik van Yesenia 2 special edition UIXI’s mag verloten. De UIXI kan je krijgen in allerlei vrolijke kleuren. Deze special edition is diep donkerblauw met glitters.  Ze waren in 1 dag uitverkocht. Maar jij kunt hem nog winnen. 


Wil je de UIXI NIGHT SKY – INCLUSIEF OPBERGZAKJE winnen?

Laat dan hieronder je reactie achter. Je moet ook ingeschreven zijn voor de nieuwsbrief. Ben je dat nog niet? Dan kun je dat hieronder meteen doen.

De actie loopt tot en met 19 april. Dinsdag 20 april worden de winnaars per mail benaderd.


SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

[contact-form-7 id="84861" title="Nieuwsbrief inschrijving"]

De UIXI NIGHT SKY

  • Bij hoge nood biedt deze Night Sky plastuit altijd en overal uitkomst! De UIXI is donkerblauw met glitters.
  • UIXI is een herbruikbare plastuit waarmee vrouwen gemakkelijk staand kunnen plassen. Het wordt gebruikt door vrouwen en meisjes wereldwijd. UIXI is dé oplossing voor vrouwen wanneer er geen toilet in de buurt is. Veel voorkomende gebruikssituaties zijn: op reis, tijdens festivals, onderweg of tijdens sporten in de buitenlucht (denk aan wandelen, hardlopen, zeilen etc.) Je kan staand plassen en je hoeft je broek niet naar beneden te doen. Dus je plast zeer discreet en je hoeft niet bang te zijn dat iemand je billen ziet.
  • Berg ‘m op in het gratis opbergzakje
  • Na gebruik maak je jouw UIXI schoon door deze af te vegen met een stukje wc-papier, of spoel ‘m schoon onder de kraan. Maar de beste manier is: droog schudden. De plastuit is gemaakt van een kwalitatieve polyethyleen plastic met een hoge dichtheid. Als je ‘m enkele keren schudt valt al het achtergebleven vocht er automatisch vanaf en blijft er geen druppel achter. Stop ‘m vervolgens in het gratis bijgeleverde waterdichte en wasbare opbergzakje.

Voor meer informatie: De UIXI website

UIXI plastuit voor vrouwen