Dompel je even een dagje helemaal onder in de wereld van het wandelen. Dat kan op zondag 2 februari, tijdens het SNP & OpPad Wandelevent. In Buitenplaats Kameryck wordt de dag gevuld met lezingen en workshops over allerlei wandelonderwerpen en mooie wandelbestemmingen. Ik ben daar ook om een lezing te geven over wandelen in Griekenland. Super leuk om te mogen vertellen en te laten zien wat ik daar beleefd heb afgelopen jaar. Geïnteresseerd? Lees dan door.

SNP & OpPad Wandelevent 2020

Tijdens het SNP & OpPad Wandelevent 2020 komen meer dan 20 gepassioneerde wandelaars een lezing of workshop geven. Een boordevol lezingenprogramma, verdeeld over drie zalen en een paviljoen, maakt het nog moeilijk om te kiezen. Wat dacht je van lezingen over bestemmingen als Nepal, Japan of Peru? Het gaat ook over berghuttentochten, GPS-wandelen en een Franciscaanse voetreis. Of toch kiezen voor Jolanda Linschoten met haar multimedia presentatie ‘van kust naar kust’. Of meedoen met de wandeltraining van Shanna Bussink? Er is zo veel, ik kan amper kiezen.

Wandelen in Griekenland

Gelukkig zit ik met mijn lezing over wandelen in Griekenland vroeg in de ochtend. Dan heb ik de rest van de dag om naar anderen te luisteren en te kijken. Om 10.15 ben ik zelf te vinden in Zaal Bladderyck. Nu al zin om je te laten zien en horen wat je zou kunnen verwachten als je gaat wandelen in Griekenland. Het afgelopen jaar reisde ik 2 keer naar deze bestemming en werd ik verrast door de bijzondere wandelmogelijkheden. Zo beklom ik de berg Olympus en wandelde ik over de E4, langs de spoorrails van het beroemde treintje van Kalavrita naar Diakopto. Ik vertel je er graag alles over en laat je de beelden zien die ik onderweg maakte.

Lezing 'Wandelen in Griekenland' - SNP & OpPad Wandelevent
Wandelen door de Vikos kloof, Griekenland

Praktisch

De locatie van deze dag is Buitenplaats Kameryck, bij het plaatsje Kamerik, midden in het Groene Hart. Gedurende de dag kan je de lezingen bezoeken en meedoen aan één of meerdere workshops in het Paviljoen. Vanuit SNP en OpPad zijn er infostands waar je de hele dag met al je vragen terecht kunt bij de reisleiders en reisspecialisten.

Het is een volledig verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en een drankje.
Kosten €10,- p.p.

Zie ik je daar?

Meer informatie en het formulier om je op te geven vind je hier.

flavicon wandelvrouw